//everything else

Marknadsföring

Vad gör vi för dig?

                                 

Marknadsföring är en ganska viktig del i ditt företags strategi för att generera nya kunder för din verksamhet.

Sociala Medier, tidningar, tv, radio och webben är de kanaler som vanligtvis används och detta kan tyckas övermäktigt för dig med det nystartade företaget eller som är i uppstartsfas.

Vad vi gör är att identifiera ditt företags behov och sedan sätta detta i ett väl beprövat system som vi sett ger bäst resultat med minsta möjliga instegskostnad. Vi utgår från ditt företags verksamhet och utarbetar en marknadsförings strategi som vi sedan jobbar med under en 5-8 veckors period.

Att veta vad som behövs och vad som faktiskt fungerar är inget som varje företagare vet när dom börjar utan detta är ett “testa-dig-fram” scenario där man provar vad som fungerar och sakta bygger upp sin strategi.

Att detta kan bli mycket kostsamt och äta massor av tid för dig som företagare är nog ganska uppenbart och något som skrämmer många att faktiskt göra någonting alls eller söka upp någon som kan.

Vi har hjälpt många och hjälper fortfarande många att bygga upp en trygg grund som ni sedan kan bygga vidare på själva.

Vi ger er verktygen och förutsättningarna att vara ett steg före era konkurrenter och viktigaste av allt generera nya kunder för ert företags verksamhet på en regelbunden basis.

Några av de saker vi gör:

  • Google optimerar ert företag
  • Ökar er närvaro på sociala nätverk vi anser gynna er verksamhet
  • Optimerar er webbplats för att ge er en naturligt bättre “edge” gentemot era konkurrenter
  • Hjälper er bygga upp en grund i er marknadsförings strategi som sedan blir lätt för er att utveckla vidare själva

Så tveka inte att ta kontakt med oss idag och ta ert första steg mot en mer gynnsam framtid i ert företags marknadsföringsstrategi och framförallt för en ökad kundbas för ert företag!

Fyll i ert företags uppgifter i formuläret så tar vi kontakt med er så snart vi kan.